Der findes i dag en masse forskellige regnskabsprogrammer, som hver især tjener deres formål. Det regnskabsprogram, som jeg primært arbejder med, er E-conomic. Udover det har jeg også erfaring med C5, Summasummarum, Ø90 og Navision.

Fra mine tidligere ansættelser har jeg samtidig grundig kendskab til/med EDB-Brugs og DSA, ligesom jeg har erfaring med diverse systemer fra bl.a. tandlæger. Når det kommer til arbejdsopgaver vedrørende jeres virksomheds lønninger, er det primært dataløn og Danløn, som jeg arbejder med.

Hvad kan jeg hjælpe med?

Ved hjælp af ovennævnte regnskabsprogrammer har jeg mulighed for at tilbyde min hjælp til jeres virksomhed. Jeg kan bl.a. hjælpe med daglig bogføring, fakturering, kunde/leverandør bogholderi og lønregnskab. Derudover kan jeg varetage de fleste økonomisk administrative arbejdsopgaver som f.eks. klargøring af regnskab til revisor, vikarassistance til bogholderi, budgettering, skoleøkonomi og indberetning af moms og lønsumsafgifter mm.

Har I andre ønsker?

Skulle I have andre krav, behov eller ønsker, er I mere end velkommen til at kontakte mig med en forespørgsel. Jeg går meget op i fleksibilitet, og ønsker til enhver tid, at begge parter skal få den bedste oplevelse med vores samarbejde.

Jeg ser frem til at høre fra jer.